Kremy orzechowe
Z myślą o fanach słodszych smarowideł i przekąsek stworzyliśmy całą gamę kremów orzechowych, słodzonych cukrem z kwiatostanu palmy kokosowej, który nadaje produktom karmelowy smak, a przy okazji posiada niemal dwukrotnie niższy indeks glikemiczny niż tradycyjny cukier. Wyważona słodycz kremów orzechowych i chałwowych oraz ich puszysta konsystencja sprawiają, że idealnie nadają się do deserów, wypieków i smarowania pieczywa, a dla tych mniej cierpliwych – do wyjadania łyżeczką prosto ze słoika. Niezależnie od sposobu podania, kremy orzechowe to smaczna i wysoce odżywcza przekąska!
Wyjątkowe receptury kremów z orzechów
Fanom past orzechowych, którzy poszukują bardziej wysublimowanych i skomplikowanych smaków, polecamy nasze wyjątkowe kremy z orzechów. Jeśli chcesz wyruszyć w podróż śladami nieoczywistych kompozycji, które skutecznie oderwą Cię od rutyny w kuchni, spróbuj kremu orzechowego z dodatkiem herbaty matcha lub kremu z sezamem i żurawiną. Miłośnikom kawowych deserów oferujemy także krem z dodatkiem wanilii oraz kawy. Swojego faworyta znajdą u nas również osoby przywiązane do klasycznych smaków. Z myślą o tych klientach do naszej oferty włączyliśmy także krem z orzechów laskowych słodzony naturalnym i nieuczulającym karobem oraz krem chałwowy. Dzięki wykorzystaniu najlepszych orzechów z argentyńskich upraw, nasze kremy zawierają wiele wartości odżywczych i minerałów korzystnych dla organizmu. Do słodzenia wyrobów nie używamy cukru, a wykorzystujemy tylko to, co podsuwa nam natura oraz nasza bogata wyobraźnia. To właśnie takie wyjątkowe dodatki jak cukier kokosowy, karob czy żurawina nadają kremom niepowtarzalny smak i aromat, za którymi przepadają nasi klienci.