Oferta naszych past orzechowych jest adresowana do osób prowadzących zdrowy tryb życia i stosujących dietę opartą na naturalnych produktach. Sprawdzone wyroby znajdą u nas również klienci, którzy chcą wzbogacić swoje codzienne menu o parę nowych, nieoczywistych smaków. Pasty orzechowe, które oferujemy, powstały ze starannie dobranych argentyńskich orzechów arachidowych bogatych w naturalne białka oraz witaminy – w szczególności niacynę, tiaminę oraz witaminę E.
Każdy słoiczek to także niezrównane źródło minerałów oraz pożytecznych jedno- i wielonienasyconych kwasów tłuszczowych. Nasze pasty orzechowe nie zawierają oleju palmowego, soli ani dodatku cukru, dzięki czemu są jeszcze zdrowszym uzupełnieniem codziennej diety. W ofercie mamy m.in. pożywne masło pistacjowe, masło z nerkowców oraz masło z orzechów laskowych dla wszystkich, którzy uwielbiają smak i wartości odżywcze produktów orzechowych.
Do czego można wykorzystać pasty z orzechów?
Tyle, ile jest rodzajów orzechów, tyle jest także kombinacji możliwych do uzyskania w kuchni dzięki użyciu past orzechowych. Ich oryginalny smak sprawia, że są świetnym sposobem na urozmaicenie zarówno wytrawnych potraw, jak i słodkich deserów. Masło z orzechów laskowych stanowi niezastąpiony dodatek do dań głównych oraz wegetariańskich lub wegańskich zup. Pasta orzechowa z odrobiną soli himalajskiej nada daniu ciekawy, słonawy charakter, a po dodaniu do pasty mleczka kokosowego potrawa nabiera słodko-orzechowego posmaku. Nasze pasty mogą być także doskonałym dodatkiem do ciast i kremów, które pokochają wszyscy fani orzechowych nut smakowych.